Hoe inschrijven op onze school?

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle en warme basisschool of wordt uw kind binnenkort 2.5 jaar?

Dan nodigen wij u graag uit om kennis te maken met onze klassen, juffen, meesters en de directie.

Dit kan op één van onze opendeurdagen die meerdere keren per jaar georganiseerd worden tijdens of na de lesuren. Passen deze dagen niet of kan u zich moeilijk vrijmaken overdag, dan kan u ons steeds telefonisch bereiken op het nummer 051/74.49.16 (tijdens de schooluren) of mailen naar jan.dedecker@gbsardooie.be en een afspraak maken.

Ook dan krijgt u uitgebreid de kans om met de school kennis te maken en uw kind te laten proeven van ons schoolleven. Uw kind krijgt dan de mogelijkheid om uitgebreid het school- en klasleven te verkennen. Uiteraard krijgt u van ons alle nodige info! Indien u  verder nog vragen hebt, bent u steeds welkom!

 

Instapmomenten:

Een kind in de lagere school kan tijdens het hele schooljaar instappen. Er zijn zeven instapmomenten voor de peuters:

De 7 instapmomenten tijdens een schooljaar voor jongste kleuters zijn:

  • De eerste schooldag na de zomervakantie
  • De eerste schooldag na de herfstvakantie
  • De eerste schooldag na de kerstvakantie
  • De eerste schooldag van februari
  • De eerste schooldag na de krokusvakantie
  • De eerste schooldag na de paasvakantie
  • De eerste schooldag na O.L.Heer Hemelvaart

Opendeurdagen:

Onze opendeurdagen worden steeds aangekondigd op onze facebookpagina Gbs De Zonnebloem en website! Neem zeker eens een kijkje op onze FB pagina. Deze pagina wordt dagdagelijks aangevuld met leuke, leerrijke activiteiten, info voor ouders,... https://www.facebook.com/www.gbsardooie.be

Hoe inschrijven?

In Ardooie zijn er voldoende plaatsen voor elk kind. Ook in onze school is er geen inschrijvingsstop! U kan uw kind dus op elk moment inschrijven.  U neemt best contact op met onze school. Na uw rondleiding kan u direct inschrijven of nog even bedenktijd nemen. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek.